BINNEN SPELEN EN LEREN MET DE DIGITALE KINDERBOEKJES VAN FUNDELS

Tijdens koude winterperiode brengt de bib wat extra warmte bij je naar binnen met de digitale kinderboeken van Fundels. Lees, speel en leer samen met je kind. Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de zetel of in de auto. Fundels lezen kan altijd en overal!

winterbeeld fundels

Wat zijn Fundels?

Je kind vindt er prentenboeken die worden voorgelezen, maar ook spelletjes voor de verwerking van de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in de kleuterklas. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!