UIT-agenda

Tentoonstelling

Kalligrafie-expo "Lettergek maar zinvol"

Quand
Van 16 september 2021 tot 15 november 2021
Prix
Free

Geniet van de expo Kalligrafie 'Lettergek maar zinvol' met werken van enkele topkalligrafen, verbonden aan WITRUIMTE, de Brugse leerschool voor kalligrafie. Je kan de expo gratis bezoeken vanaf 16 september tot 15 november tijdens de openingsuren van de bib.

Cursus met open sessies

Workshop striptekenen voor kinderen - VOLZET

Quand
zaterdag 23 oktober 2021
Prix
Free

Duik mee in de wondere wereld van stripverhalen! In deze workshop denk je dieper na over een stripplaat en ga je zelf aan de slag met de tips van een professionele striptekenaar. Je leert stripfiguren tekenen met emoties en acties, een verhaal opbouwen en nog veel meer. Deze workshop wordt gegeven door Chrischa van Happy Monsters. Op 27 november volgt nog een workshop voor tieners en jongeren.

Cursus met open sessies

Voorlezen & Knutselen: Halloween - VOLZET

Quand
zaterdag 30 oktober 2021
Prix
Free

Brrr, het is bijna Halloween! Onze voorlezer neemt je mee in enkele leuke verhalen over Halloween. Daarna gaan we knutselen. Lichtpotjes, een skelet of een spookje? Schuif mee aan de Halloween-knutseltafel en laat je creativiteit de vrije loop. Voor kinderen van 2de en 3de kleuter en 1ste leerjaar. PS: om helemaal in de juiste sfeer te geraken, mag je verkleed naar de bib komen. De kinderen ...

Dernières acquisitions