Verwenweekend Bib Het Schepenhuys met Sintworkshops in het Huis van de Sint

Op zaterdag 20 en zondag 21 november wil Bib Het Schepenhuys haar leden extra verwennen. Tijdens dit eerste weekend van Huis van de Sint kan je op de eerste verdieping terecht in de bib voor een glaasje cava, kopje koffie of lekkere cupcake.

 

Doorlopend kunnen de kinderen knutselen in de raadzaal en kan je de expo "Huis van de Sint" bezoeken beneden in de exporuimte. In de namiddag zijn er workshops voor kleuters en kinderen van 6-8 jaar.

Het knutselen in de raadzaal is een "open" knutseltafel waar je samen met je kinderen kan knutselen. Je kan een peperkoekenhuisje maken, je eigen oude schoen versieren of natuurlijk een tekening of brief voor de Sint maken. 

Let op: wil je een schoen versieren, dan breng je best een eigen oude schoen mee. Wij voorzien materiaal om die schoen mooi te versieren. Wat zullen Sint en Piet verrast opkijken als je dit mooie schoentje voor hen klaarzet!

Voor de workshops in de namiddag moet je je inschrijven. De workshops op zaterdag worden begeleid door Frederik van Skriewer en op zondag door jeugdauteur Kristien Dieltiens. Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan via: Workshops Bib Huis van de Sint | Bibliotheek Beernem. Omdat het voorleesweek is, hebben we tijdens de workshops extra aandacht voor voorlezen. 

Opgelet: vanaf 10 jaar is het mondmasker verplicht bij binnenkomen in het Schepenhuys. Vanaf 12 jaar ook een covid safe ticket. Hou je CST en identiteitskaart klaar bij de ingang.