Dvd
Engels

Cardinal. The complete first season

Daniel Grou (regisseur), Giles Blunt (naar het werk van), Billy Campbell (acteur)
Als na de verdwijning van enkele kinderen het verminkte lichaam van een van hen wordt gevonden, begrijpt rechercheur John Cardinal dat er een seriemoordenaar aan het werk is.
Titel
Cardinal. The complete first season
Regisseur
Daniel Grou
Naar het werk van
Giles Blunt
Acteur
Billy Campbell Karine Vanasse
Taal
Engels
Uitgever
E One, © 2018
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 248 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op de roman Forty words for sorrow by Giles Blunt
EAN
8713045249441

Besprekingen

Zesdelige Canadese politieserie die zich afspeelt in Algonquin Bay, Ontario. Het verhaal is gebaseerd op het boek 'Forty words for sorrow' (Veertig woorden voor verdriet) van Giles Blunt, hoofdrolspeler is Billy Campbell (Helix; The killling). Rechercheur John Cardinal is wegens zijn eigengereide optreden van de afdeling moordzaken weggehaald. Wanneer jaren later het lichaam van een Indianenmeisje wordt gevonden, zet zijn baas hem toch weer op de zaak, omdat hij de enige is die het dossier goed kent. Cardinal krijgt een partner toegewezen, de onervaren Lise Delorme (Karine Vanasse), maar hij weet niet dat zij opdracht heeft hem in de gaten te houden omdat hij verdacht wordt van corruptie. Cardinal vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is. De sfeer is duister, de omgeving koud en wit.